Konzervujeme po celý rok : vše o dokonalém uchovávání zásob /

Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovn...

Celý popis

Hlavní autor: Gans, Heinz K.
Další autoři: Fojtů, Nina
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Brno : Computer Press, 2011
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovnatelná. Tato kniha vás seznámí s veškerými běžnými konzervačními metodami, které lze provést v jakékoliv domácnosti.
Popis jednotky: Obsahuje barevné fotografie.
Fyzický popis: 224 s. : il.
ISBN: 978-80-2513-261-6 :