Sous vide u vás doma : skvěle uvařené jídlo díky moderní technice /

Metoda sous vide vaření - dokonalá příprava jemných a šťavnatých jídel v domácích podmínkách. Recepty pro různé příležitosti z vajec, masa, zeleniny, příprava dezertů, koktejlů...

Hlavní autor: Fetterman, Lisa Q.
Další autoři: Halm, Meesha, Peabody, Scott, Lo, Monica, Benešová, Martina
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Olomouc : ANAG, [2022]
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Libavské Údolí

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700381998 374215 VF 641.5/.8 (neuvedeno) Dostupné